onsdag 13. april 2011

Lavkarbomuffins, noe muffins eller godt?

Lavkarbo frokostmuffins
3 egg
25 g mandelmel
50 g solsikkekjerner
25 g linfrø
100 g revet gulost, ridderost eller fetaost og fersk spinat
1 ts bakepulver
50 g smør
Pisk eggene lett. Smelt smør. Mal mandler, solsikkekjerner og linfrø til mel, og riv osten.
Bland alt sammen til en tykk røre og fyll i muffinsformer.
Stekes på 180 grader midt i ovnen i 15 minutter.
Variasjoner: ha bacon, kalkun/kylling og urter i røren. En sterk ost kan også gi muffinsene en liten sving.

Denne er sakset fra sendingen til God Morgen Norge! Må vel utprøves?? Men så er det dette med ingrediensene da... Hva er mandelmel? Er det nok å male mandler til fint mel? Det ser slik ut i beskrivelsen... får vel prøve det da...

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar